• Rositas-Kerriesaus-web.jpg

Kerriesaus

Rosita’s Kerriesaus is een heerlijk fluweelzachte kruidensaus van Hindoestaanse origine met een verfijnde Surinaamse ‘twist’.

De kant-en-klare kerriesaus is makkelijk in gebruik. Lekker voor een roti kerrie, maar probeers ook eens in combinatie met vis en rijst. Of maak je eigen kerriesalade voor een homemade sandwich.

Kijk voor inspiratie onderaan deze pagina.

Ingrediënten

water, raapolie, suiker, uien, karneMELKpoeder, bouillonpoeder (gehydroliseerd maïs- en SOJA-eiwit), kerriepoeder (koriander, komijn, kurkuma, fenegriek, nigella, MOSTERDzaad, zwarte peper), sojasaus (water, SOJAbonen, tarwe, zout), dextrose, zout, alcoholazijn, knoflook, paprikagranulaat, gemodificeerd maiszetmeel, kurkuma, kleurstof (curcumine), verdikkingsmiddel (xanthaangom), peper wit, komijn, koriander, chili.

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g

Energie
681 kJ / 164 kcal
Vetten
11,4 g
Waarvan verzadigde vetten
1,2 g
Koolhydraten
13,5 g
Waarvan suikers
9,5 g
Vezels
1,5 g
Eiwitten
2,9 g
Zout
2,5 g
Rosita's is verkrijgbaar bij Jumbo!