Kip, 25 minuten
Deze fajita wraps zijn ideaal als een lekker snelle maaltijd voor door de week. Deze fajita kruidenpasta van Rosita's geeft een heerlijk kruidige en mild frisse smaak aan de kip en groenten.
Fajita komt van het Spaanse woord ‘faja’, wat letterlijk reepjes betekent. Daarom worden de ingrediënten voor fajita’s vaak in reepjes geserveerd.
Op zoek naar een nog makkelijker recept? Probeer dan eens deze Fajita Traybake.
Voor 4 personen
1. Snijd de kipfilet in reepjes. Meng met de kruidenpasta en zet apart.
2. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil, en snijd het vruchtvlees in plakjes. Snijd de rode ui in ringen, zet eventueel in wat warm water om minder scherp te maken. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Bak in een (grill)pan de paprika voor 4 - 6 minuten.
3. Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de kipreepjes op middelhoog vuur aan beide kanten lichtbruin en gaar.
4. Verwarm de roti’s 20 seconden in de magnetron of koekenpan. Besmeer de roti’s met zure room en verdeel de sla, fajita kip, paprika, rode ui en avocado erover. Rol op tot een wrap en serveer.