Kip, 25 minuten + 30 minuten wachttijd
Een heerlijk malse burger gemaakt met kipgehakt en de kruidenpasta van Rosita’s. Je kunt de burgers in de pan bakken, maar gegrild op de barbecue zijn ze ook erg lekker.
We toppen hem af met gegrilde paprika en zoetzure komkommertjes, wat een feestje!
Voor 4 personen
1. Meng in een kom de kruidenpasta met het kipgehakt, een ei, paneermeel en een snuf zout naar smaak. Kneed goed door en vorm 4 burgers van het gehaktmengsel. Leg op een bord, dek af met vershoudfolie en zet voor minimaal 30 minuten in de koelkast.
2. Verhit 1 el olie in een pan en bak de burgers aan beiden kanten bruin en gaar. Je kunt de burgers ook goed grillen op de barbecue.
3. Halveer de broodjes. Rooster de snijzijdes kort. Snijd de gegrilde paprika in kleinere plakken.
4. Verdeel de Fresh Lemon Mayo over de onderste helften van de broodjes. Beleg met wat sla, de hamburger en top af met gegrilde paprika en zoetzure komkommertjes.
Eet smakelijk!